Header Foto TV Gazet
 

Studio TV Gazet

STUDIO TV GAZET BREDA

RSL & Partners BV is huisleverancier van Studio TV Gazet te Breda,
onlangs hebben wij de nieuwe studio voorzien van de nieuwste studio snufjes waaronder o.a.:
 
1x D&R Airence-USB Main
1x D&R Airence-USB Extender 
3x Mika Microfoon Arm + LED Indicator
3x Shure SM97B Microfoons
 
Wilt u meer informatie over de D&R Airence studio tafel?
Download u dan hier de brochure:
 
 

NIEUW IN WEST-BRABANT: TV-GAZET

TV Gazet is in oktober gestart als commerciële regionale TV-zender voor West-Brabant. De programma’s rondom sport, lifestyle, culinaire zaken en het zakenleven geven u een kijkje in het dagelijks leven van Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en alle plaatsen, van groot tot klein, daar rondom. De programma's worden afgewisseld met een kabelkrant voor lokaal nieuws. Heeft u nieuws dan kunt u dat hieronder melden bij onze redactie.
 

OVER TV-GAZET

TV Gazet is de commerciële regionale zender van West-Brabant. TV Gazet wordt uitgezonden op kanaal 46 van Ziggo. Het is te ontvangen in de regio Breda en de regio Roosendaal/Bergen op Zoom. In totaal heeft TV Gazet een bereik van 174.192 huishoudens.
 

HET ZENDERPROFIEL VAN TV-GAZET

TV Gazet is een commerciële zender. Dit geeft u als ondernemer de mogelijkheid om invulling te geven aan de diverse programma's. U kunt denken aan redactionele aandacht, aanwezigheid in talkshows of adverteren door middel van het uitzenden van uw reclame. Daarbij kan TV Gazet ook de productie verzorgen van uw reclame of bedrijfsfilm.
Wilt u meer informatie, alle mogelijkheden bespreken of een aanbod op maat? Neem dan contact op met hun van onze adviseurs.
 

CONTACT

Heeft u nieuws voor onze zender of heeft u een evenement in West-Brabant waar TV Gazet verslag van kan doen? Neem dan contact op met de redactie. 
 
TV Gazet richt zich op een breed publiek en biedt programma’s op het gebied van:
 
-Sport
-Lifestyle
-Culinair
-Zakenleven
 
Daarnaast wordt de programmering afgewisseld met een kabelkrant voor lokaal nieuws en reclameblokken.
 
Voor meer informatie kunt u kijken op: www.tv-gazet.nl