Header Foto Strandpaviljoen Joep
 

Strandpaviljoen Joep

STRANDPAVILJOEN JOEP

Joep is een smaakvol ingericht paviljoen met een tropisch tintje aan de Noordzee kust. De ongedwongen sfeer, puur & eerlijk eten en sfeervolle muziek maken luieren, zonnen en eten tot een feestje op het strand. 

Want wat is lekkerder dan met uitzicht op zee te genieten van de goede dingen in het leven!
 
Hun menu is ruim van keuze. Vis voert bij hen de boventoon, maar natuurlijk kunt u ook bij hen terecht voor een lekker sateetje of een mooie tournedos. Vis varieert van slibtongen tot een gegrilde red snapper. Daarnaast hebben zij een dagmenu dat inspeelt op het seizoen. Natuurlijk vergeten zij hun jonge gasten niet. Voor hen ook een keuze tussen gerechten, en niet alleen frietjes!

Aangezien zij te allen tijde al hun gasten van het strand willen laten genieten, heeft de ondernemer gekozen om geen grotere geluidsinstallatie aan te schaffen. De keuze van de ondernemer was puur achtergrond. Hiervoor is er gekozen voor de B-serie van Master Audio door hun strakke vormgeving en hun volle geluid.

RSL & Partners BV leverde hier de nieuwe geluidsinstallatie bestaande uit:

2x Master Audio B8
4x Master Audio B6
1x Master Audio DX500
1x Master Audio SD1000
1x Apart Audio PM7400MKII

Als muziekbron maken zij gebruik van een muziekcomputer. Wilt u ook meer informatie over het gebruik van een muziekcomputer? Neemt u dan contact op met ons sales team.
 
U bent van harte welkom om bij Joep met goed of met slecht weer te komen genieten. Reserveren? Het weer? Openingstijden? Kijkt u even verder voor informatie op hun site:
 
Tot ziens in Bergen aan Zee!