Header Foto SnowCafe Val Thorens1
 

SnowCafe, Val Thorens

SNOWCAFE VAL THORENS

Hoe dik om met je vrienden te boarden, skiën en te feesten in de sneeuw?!
 
De place to be is dan 'Val Thorens' in Frankrijk! Met o.a. de beruchte open air club “360 bar”!
  
Val Thorens is het hoogste skigebied in Europa, waardoor het heel sneeuwzeker is. Het skigebied is 140 km groot en je kunt zelfs een uitgebreide skipas bestellen zodat je toegang hebt tot 3 dalen en wel 600 km skipistes.
 
Naast het grote en gevarieerde skigebied is er ook een gezellige stad met vele restaurants, bars, een bioscoop en een bowlingbaan. Val Thorens staat bekend om zijn levendige nachtleven met als kers op de taart de "Dutchweek" in de 360 bar!
 
Dus kom je van de piste naar beneden van de 360 bar vandaan dan kom je in het dorp Val Thoren terecht waar je een lekker hapje kan eten bij bijv. The Steack club waarna je weer lekker jezelf kan laten gaan op de beste feest muziek en de hits van nu in "SnowCafe International Bar". 
 
RSL & Partners leverde daar onlangs voor een deel nieuwe licht- & geluidsapparatuur voor op de dansvloer. De wens van de ondernemer was om het geluid van de dansvloer te vervangen, met uitbreidings mogelijkheden in de toekomst. De oude subkast en de oude kleine speakerkastjes rondom de dansvloer zijn hergebruikt voorlopig om in de toekomst ook vervangen te worden.
 
Om op een later tijdstip geld te besparen hebben we voor de 4 nieuwe topkasten op de dansvloer een 3-weg versterker geleverd, zodat in de toekomst de nieuwe subkast hierdoor ook gevoed kan worden. Ook voor de processor is een uitgebreidere gekozen om eventueel later de nieuwe versterkers voor de nieuwe kleinere speakers rondom aan te sturen.
 
Aangezien het niet hoog is, is er toch gekozen voor 12inch kasten. Zodat er toch genoeg druk is voor een goede clubsound en er live artiesten goed op in kunnen prikken. RSL & Partners BV leverde de volgende goederen:

Geluid:
4x Master Audio JK12
1x Master Audio TP-2400
1x Master Audio DSP-408/USB

Licht:
6x Showtec Clubscanner 20W LED
2x Showtec Phantom 50 LED spot
3x Custom Made strip Kermis verlichting tbv gevel entree
1x Martin Gobo Projector + Custom made gobo tbv entree
 
 
Voor meer informatie over SnowCaf'e kijk op: www.snow-cafe.com
of like SnowCafe op Facebook en/of volg hen op Twitter op de voet:

Facebook logo 2