60821Click to edit
 

Sixty82

SIXTY82 The New Original

Geef mensen de tools en zij zullen ongelooflijke dingen bouwen. Dat is waar het om gaat; en waar het altijd al over ging.


Eenvoud. Per definitie, in aanschaf, gebruik en ondersteuning!

Ze begonnen deze reis terug in 1982, om 's werelds eerste modulaire aluminium trussing systeem maken. Deze uitvinding, en alles wat heeft gevolgd, is verdreven door de erkenning, de behoeften en de eisen van een jonge industrie, die inmiddels een wereldwijd fenomeen is geworden – Live evenementen.

Voor ons betekent dit dat de bouw en de ombouw van de letterlijk duizenden structuren jaarlijks te
vergemakkelijken.

Dus voor ons waarin het de noodzaak is om te innoveren, om te schakelen en uiteindelijk om verder te werken op de weg naar ons einddoel. Om u te helpen om te bouwen van ongelooflijke dingen.

Onze  aandeelhouders die uit alle delen van de verbinding uitmaken,  zijn zij samen verantwoordelijk voor talloze vernieuwingen die het landschap van vandaag de markt hebben omlijst.

Een informele discussie in Leeds, Verenigd Koninkrijk, is samengebracht in een paar van die heldere geesten, gescheiden door het verstrijken van de tijd.

Ze begonnen met een eenvoudige vraag-hoe zouden we dit beter doen? Cappuccino’s werden genuttigd, en enkele gedachten werden aangewakkerd, met het soort vonk dat moeilijk om te blussen is.

Een simpele conclusie; Wat ontbrak, was passie en eenvoud van het doel dat wordt geleverd met die. Oh, en het juiste team, een combinatie van alle ervaring en lessen die zijn geleerd, met jonge,
dynamische mensen om in de toekomst vooruit te rijden.

Het samenbrengen van meer dan 100 jaar entertainment industrie leiderschap in onze aandeelhouders, is het bedrijf een alliantie van het Britse, Nederlandse en Franse speciaal ontworpen om een frisse kijk op de markt brengen. Sixty82 met hoofdzetel in Drachten (Nederland).

 

www.sixty82.nl