Ruttchen Breda

Ruttchen Breda

Mercedes-Benz, Ruttchen Breda

Rüttchen Autowereld is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de gezellige familiesfeer altijd bewaard is gebleven.
 
Rüttchen Autowereld heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s en smart, Mitsubishi personen- en bestelauto´s. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem, Tiel en Waalwijk, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.
 

Vertrouwen

Hun groei is vooral te danken aan hun klanten die hun vertrouwen in Rüttchen Autowereld hebben gesteld. Het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten is dan ook een dagelijks streven van alle ruim 350 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Autowereld twee keer de Europese Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald en dat hun vestiging in Veghel is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van 2013.
 

Service

Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft tevens geresulteerd in het complete dienstenpakket dat Rüttchen Autowereld biedt. Naast leasing, financiering en verzekeringen onder eigen label, ontvangt u bij Rüttchen Autowereld standaard niet minder dan vier jaar Rüttchen Garantie op nieuwe auto´s en twee jaar op occasions.
 
Bij een werkplaatsbezoek kunt u tegen een kleine vergoeding van €15,- (incl. BTW) gebruikmaken van vervangend vervoer. De werkplaatsen van veel vestigingen zijn ook in de avonduren geopend voor onderhoud en reparatie aan zowel personen-, bestel- als vrachtauto´s.
 

Milieu

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij hun aan de orde van de dag. Zij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering.
 
Maak kennis met hun brede aanbod, hun aantrekkelijke aanbiedingen en verrassende acties. Ga gerust eens langs in één van hun vestigingen. De koffie staat altijd voor u klaar!
 
Om de beleving die u ervaard bij Ruttchen Breda compleet te maken hebben zij gekozen voor een compleet 100V systeem van RSL & Partners BV. Dit systeem wordt aangestuurd door een uitgebreid matrix systeem van Dateq (Musical). Zo kunnen de werknemers van Ruttchen Breda in de verschillende ruimtes zelf hun voorkeur selecteren voor de bronkeuze en volume in deze ruimte.

Hieronder treft u een overzicht van de gebruikte apparatuur voor het kantoor, showroom en werkplaats van Ruttchen Breda:

52x Boxxline Audio BCM6-20TW (100V Plafond Luidspreker)
14x Boxxline Audio BPH-20TW (100V Pendel Luidspreker)
  2x Boxxline Audio BPLT-50 (100V Hoorngeladen klankprojector)
10x Boxxline Audio BDQ6-TW (100V Opbouw Luidpsreker)

  3x Boxxline Audio BMA4240 (100V Versterker 4x 240W)
31x Boxxline Audio B-VOL60 (100V Volumeregelaar 60W)
 
  1x Dateq Musical MPM8.16 (Matrix 8 inputs / 16 zones uit)
  1x Dateq Musical MPC16 (Paging Paneel tableau voor 16 zones)
  1x Dateq Music MIC (Zwanenhals microfoon tbv omroep)
  7x Dateq Musical MRC-1 (Muurbedienings LCD display grijs)
  6x Dateq Musical MRA-1 (Muurbedienings Audio MIC/LINE input unit)
  1x Dateq Musical QFM (4 voudige Tuner)
 
  1x Pioneer PD-M406 (6 CD wisselaar)

  1x Sennheiser EW-122-G3 (Wireless Beltpack system)
  1x Sennheiser EW-165-G3 (Wireless Handheld system)
 
Dit alles is door RSL & Partners BV geinstalleerd en geprogrammeerd.

Voor meer informatie over Ruttchen Breda kijk op: www.ruttchen.nl
of like Ruttchen Breda op Facebook en/of  volg hen op Twitter op de voet: