Header Foto ROS D

ROS-D

ALTAIR INTERCOM SYSTEM BIJ ROS-D

 
Ros-D staat voor Regionale Omroep Stichting Drimmelen en is een voortzetting van de vroegere WRT (Wijngaerd Radio en Televisie).
 
Ros-D is een club van enthousiaste amateur televisie makers. Daarmee bedoelen we dat zij televisieprogramma’s maken om deze vervolgens via hun website (www.ros-d.nl) of via de kabel (kanaal 43 van Ziggo) uit te zenden. Door uit te zenden via de website en via de kabel zijn ze zowel in de regio als wereldwijd te zien en te horen.
Elke maand maken ze een productie volgens een vast patroon, dat te vergelijken is met de uitzendingen als van Pauw en Witteman en Knevel en van de Brink. Ze ontvangen interessante gasten aan tafel en wisselen de vraaggesprekken af met korte video reportages en muziek.
 
Naast dit vaste maandelijkse programma maken ze producties op locatie en specials. Ook zijn zij in staat om bedrijfsvideo’s (uiteraard op dvd) te realiseren, om daarmee als bedrijf mee naar buiten te treden of te gebruiken voor promotie van het bedrijf of een specifiek product.
 
Inmiddels hebben ze ook enkele grote producties rechtstreeks uitgezonden en hierin zien ze een uitdaging om dat in de toekomst meer te gaan doen. Immers, rechtstreekse uitzendingen is ware televisie. Ze kunnen deze rechtstreekse uitzendingen realiseren omdat ze de beschikking hebben over een mobiele regiewagen. Daarnaast hebben ze een vaste studio aan de Kerkdijk 17 te Made. Elke maandagavond zijn daar medewerkers van ROS-D aanwezig. Wilt u eens een kijkje bij hen nemen, dan bent u van harte welkom.

Om hun techniek te ondersteunen heeft ROS-D een Altair bedraad Intercomsysteem aangeschaft voor hun filmcrew. Zo kan de regie direct met de cameramensen communiceren. Voor snellere omschakelingen en mooi shots te schieten.

De Altair Intercomsysteem van ROS-D bestaat uit:

1x Altair EF-200 (2-Kanaals Basistation)
8x Altair EM-201 (Beltpack)
6x Altair AM-100 (Double Ear Headset)
3x Altair AM-100/2 (Single Ear Headset)

Wilt u ook advies over de mogelijkheden van een bedraad of draadloos intercomsysteem?
Vraag dan bij onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Voor meer informatie over ROS-D kijk op: www.ros-d.nl
of like ROS-D op Facebook en volg hen op de voet: