Header foto RODA JC
 

RODA JC

LIMBURGSE PASSIE!

De zegereeks van Roda JC begint ruim 40 jaar geleden als in het seizoen 1955/56, toentertijd nog onder de naam Rapid JC, het landskampioenschap wordt veroverd.
 
Tussen 1975 en 2008 was Roda JC maar liefst zes maal bekerfinalist van Nederland. Met als absolute hoogtepunten het winnen van de Amstel Cup in 1997 en 2000. In 1997, na een zinderende finale in de Rotterdamse Kuip, werd SC Heerenveen met een 4- 2 nederlaag teruggestuurd naar Friesland. In 2000 was Roda JC te sterk voor NEC: 2-0.
 
Roda JC timmert zowel nationaal als internationaal aan de weg. Momenteel speelt de club al 40 jaar onafgebroken in de eredivisie en is het samen met Ajax, PSV, Feyenoord en FC Utrecht één van de clubs die nog nooit gedegradeerd is. Met recht dus "de trots van het Zuiden". Ook Europees voetbal is al lang geen onbekend verschijnsel meer in Kerkrade. Integendeel, al negen keer heeft de club deelgenomen aan één van de Europese voetbaltoernooien.
 
Door herkenbaar, attractief voetbal op de mat te leggen scoort de club bij duizenden voetballiefhebbers.

Geluidsinstallatie
Om de 'Limburgse Passie' te ondersteunen is er door RODA JC gekozen om een geluidsinstallatie van Master Audio aan te schaffen. RSL & Partners BV leverde en installeerde de apparatuur. Voor deze wedstrijd is er door onze TD een speicale versie ontworpen van een passieve houten Master Audio speakerkast door deze speciaal actief te maken. De geluidsinstallatie bestaat uit:

STADION
48x Master Audio MD-152ST/ACT (15inch Actieve houten speakerkast)
 
BUSSINESS CLUB
  8x Master Audio PS-8 (8inch Passieve houten speakerkast)
  2x Master Audio SW-18B (18inch Passieve houten subkast)
  1x Master Audio TP-1500 (3-weg versterker)

 
Voor meer informatie over RODA JC kijk op: www.rodajc.nl
of like RODA JC op Facebook en/of volg hen op Twitter op de voet:

Facebook logo 2