Header Foto Rhodos Breda

Rest. Rhodos Breda

RHODOS RESTAURANT BREDA

Na een vermoeiende winkeldag in het mooie stadscentrum van Breda even bijkomen, na het werk of bedrijfsuitstapje nog even bijpraten met collega's. Misschien heeft u een feestelijke gebeurtenis om te vieren zoals uw verjaardag of jubileum. Voorafgaand aan uw theater cq. bioscoopbezoek of een gezellig avondje uit. Of zomaar zonder reden.
 
Bij Restaurant Rhodos dat sinds 1987 gevestigd is te Breda vindt u altijd de juiste ambiance, u wordt altijd hartelijk ontvangen met een heerlijke "Ouzo" van de zaak.
 
Hun uitgebreide menukaart biedt u een keur aan Griekse gerechten met Vlees, Vis  of Vegetarisch. Natuurlijk vele klassieke Griekse gerechten, maar ook vele specialiteiten, bereid met verse ingredienten en kruiden uit Griekenland, zodat het aroma en de smaak van deze gerechten zoveel beter tot hun recht komen.
Ook aan de kleintjes hebben zij gedacht, voor hen hebben ze speciale gerechten die gegarandeerd in de smaak zullen vallen.
 
Het restaurant biedt plaats aan honderdzestig gasten, terwijl het rustige sfeervolle tuinterras gelegen achter het restaurant en grenzend aan de Ir. Merkxtuin plaats kan bieden aan circa honder gasten.
 
Een gedeelte van het restaurant biedt voor groepen plaats aan ongeveer achtenveertig gasten. Dus lekker dineren in een Griekse ambiance midden in het historische hart van Breda.


GELUIDSINSTALLATIE

 
Rhodos Breda is voorzien van een zeer sfeervolle geluidsinstallatie, door gebruik te maken van meerdere kleinere speakers.Zo is de spreiding van het geluid beter verdeeld en kunt u genieten van de Griekse sferen. Hieronder treft u een overzicht van de gebruikte artikelen:
 
GELUID BINNEN
32x Boxxline Audio BASK6T-W (Opbouwluidspreker 100V / 60W)
(In een zeer speciale RAL-kleur gespoten)
 
GELUID BUITEN
 7x Master Audio B5/100 (Opbouwluidspreker 100V / 40W)
 8x Boxxline Audio BROCK-20 (Tuin rotsluidspreker 100V / 20W)
 
REGIE
 1x Boxxline Audio BMA240 (Mengversterker 100V / 240W)
 1x Boxxline Audio BPA480 (Eindversterker 100V / 480W)
 1x Boxxline Audio BCDUST-SD (Multi mediaplayer CD/USB/SD + Tuner)
 2x Boxxline Audio B-VOL50 (Volumeregelaar 100V / 50W)

Lees hieronder de recensie van BNDeStem:
 
 
 
Voor meer informatie over Rhodos Breda kijk op: www.rhodos-restaurant.nl
of like Rhodos Breda op Facebook en volg hen op de voet:

Facebook logo 2