Headerfoto Humphreys Utrecht

Rest. Humphrey's
 
Humphrey's filosofie
Het principe is eenvoudig 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Op de menukaart staan acht voorgerechten, negen hoofdgerechten en acht nagerechten. Van iedere gang kiest u en voor deze drie gangen betaalt u slechts € 25,95. Er is altijd een keuze voor de vlees- of visliefhebber ook is er een keuze voor de vegetariër.
 
Tijdens het aperitief serveren wij u een broodplankje met ambachtelijk brood dat u zelf kunt snijden en nuttigen met boter of kruidenboter. Bij het hoofdgerecht worden diverse garnituren geserveerd. Deze extra's zijn gewoon bij de prijs inbegrepen.
 
Voor de wijnliefhebber schenken wij naast onze huiswijn diverse “wereld” wijnen, variërend in de prijsklasse van € 21,50 en € 34,50 per fles.
 
Humphrey's historie
Meer dan 20 jaar geleden werd in Nijmegen het eerste Humphrey's restaurant geopend. Een sfeervolle eetgelegenheid met als uitgangspunten: drie gangen, één prijs, een seizoenswisselende kaart en een gemoedelijke sfeer. Inmiddels vindt u Humphrey's door heel Nederland. Uiteraard hebben al onze restaurants dezelfde kwaliteit en ademen dezelfde sfeer uit, precies zoals u van ons gewend bent.
 
19 vestigingen in totaal
Humphrey’s restaurants heeft in inmiddels vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Uden, Zaandam en Zwolle.
Alle vestigingen bieden kwaliteit in combinatie met uitstraling.
 
Voor jong en oud
Of u nu jong of iets ouder bent, met je voetbalelftal of voor de verjaardag van je oma komt, een familiereünie of vrijgezellenfeest organiseert, dineren bij Humphrey’s betekent dat de gast van een maaltijd geniet, in een sfeer van huiselijke warmte: trendy lichtbruine banken, donkere muren en tafels en stoelen van donkerbruin hout. De kroonluchters vind je in bijna elke vestiging terug, deze zijn typerend voor Humphrey’s.
 
 
Hieronder treft u een overzicht van de geselecteerde artikelen die door de projectleider van RSL & Partners BV samen met de ondernemer zijn gekozen:
 
30x Master Audio B5 Black 100V Opbouwluidspreker
 1x Apart Audio ZONE4 Voorversterker 4 zones
 2x Apart Audio ZONE4R Remotecontrol
 1x Boxxline Audio BPA4240 100V versterker 4x240W
 
 
Voor meer informatie over Humphrey's kijk op: www.humphreys.nl
of like Humphrey's op Facebook en volg hen op de voet:
 
Facebook logo 2