Over RSL AV Solutions

RSL is in 1991 opgericht te Breda en daarmee al bijna 30 jaar succesvol als leverancier van audio-, video- en lichtapparatuur.

RSL is dé servicegerichte leverancier van audiovisuele apparatuur voor inkopers, technische diensten, projectmanagers, licht- en geluidsbedrijven.

Wij zijn importeur van topmerken als Proel, Sagitter,Lynxpro audio, Altair, AVmatrix, Optover camera's, MagicMeerkat en Boxxline. Daarnaast hebben we dealerships van merken als Sennheiser, Yamaha, Avonic en Blackmagic Design. Hierdoor zijn we in staat om alle apparatuur te leveren dat je als AV Professional nodig hebt om een project goed uit te kunnen voeren.

Door jarenlange ervaring en goede samenwerking met horeca, verhuurbedrijven, theaters, studio’s en kantoren hebben wij de kennis in huis om ieder audiovisueel project te voorzien van een goed advies en een passende oplossing.

RSL AV Solutons is er voor jou!

Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op via het contactformulier of bel 076 - 560 1034.

Waarom kiezen voor RSL?

AV apparatuur van de beste merken
Service en nazorg van de hoogste kwaliteit
Al 25 jaar de favoriete leverancier van onze relaties

Nieuw bij RSL

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.
Ook kunnen wij demo materialen ter beschikking stellen. Eerst testen, dan evalueren, en dan pas aanschaffen.
Kwaliteit en service, met kennis van de AV markt, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

Maak een afspraak
1