Een passende AV oplossing voor elk project

Als projectmanager of inkoper van jouw project wil je de kostprijs van jouw audiovisuele project drukken waar mogelijk. Daarom is het zaak om je project zo effectief en efficiënt in te richten.

Dit valt niet altijd mee. Het project moet uitgedacht worden, offertes moeten worden opgevraagd en dan pas komt het logistieke proces van levering (of ophalen) van de apparatuur. Stuk voor stuk zijn het stappen die doorlopen moeten worden voordat jouw project geïnstalleerd kan worden. Dit kost behoorlijk veel tijd!

Juist daarom is onze service van grote waarde. Met ruim 25 jaar ervaring in de verkoop van audiovisuele apparatuur kennen wij onze producten van binnen en van buiten. We zijn dan ook in staat om je goed van advies te voorzien en laten in onze experience center graag tot in detail zien waar onze producten toe in staat zijn.

Wij zijn importeur van merken als WORKpro, Eightteen Sound, Boxxline en Altair. Daarnaast hebben we dealerships van o.a. Libec, Atomos, Shure en SoundSation. Hiermee zijn we in staat om op korte termijn alle benodigde apparatuur en bekabeling voor jouw project te leveren.

Een All-in service die je een hoop tijd zal schelen!

Ook na levering blijft RSL je ondersteunen. We zijn erg benieuwd naar jouw succesbeleving en kunnen indien nodig helpen bij het uitbreiden en optimaliseren van de apparatuur die door ons is geleverd. Zowel binnen als buiten de garantie.

Ervaar onze apparatuur en service zelf in onze experience center in Breda. Of leg een vraag weg bij onze eigen reparatie- en service-afdeling.

Maak online een afspraak of bel 076 - 560 1034.

Waarom kiezen voor RSL?

AV apparatuur van de beste merken
Service en nazorg van de hoogste kwaliteit
Al 25 jaar de favoriete leverancier van onze relaties

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.
Ook kunnen wij demo materialen ter beschikking stellen. Eerst testen, dan evalueren, en dan pas aanschaffen.
Kwaliteit en service, met kennis van de AV markt, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

Maak een afspraak
1