Header Foto Novum Ibiza

Rest. NOVUM, Ibiza

NOVUM IBIZA

IBIZA ULTIMATE DINNING AND ENTERTAINMENT

RSL & Partners BV leverde en installeerde een complete 100V geluidsinstallatie aan NOVUM Ibiza. Zij zochten een partner die genoeg expertise in huis had om dit geluidsplan en installatie project uit te kunnen voeren.

Naast de opbouw luidsprekers die een mooi en strak design hebben, is er gekozen om in het ' Lounge'  gedeelte te kiezen voor rots tuinluidsprekers. Zo valt de complete geluidsinstallatie mooi samen met het strakke design van de verschillende area's.

NOVUM Ibiza biedt u innovatieve gourmet gastronomie , heerlijke drankjes, supperclub-style entertainment, waaronder sexy evenementen, en dit alles samengaand met een voortreffelijke service. 

Novum Ibiza biedt u 2 area's, area 1 is gewijd aan de Japanse keuken en gemeubileerd met comfortabele loungebedden. In de andere diner area kunt u dineren volgens de Mediterrane keuken, bereid met lokale ingredienten. De keuken activiteiten worden geleid door Chef Leo Vasquez, die u zal verwennen met een onvergetelijke, nieuwe dinerervaring, gekenmerkt door innovatieve gastronomische verassingen.

De materiaallijst die gebruikt is bestaat uit:
14x Apart MASK6-TW
  7x Apart ROCK20
  3x Apart PA2240BP
  1x Apart Zone4