Custom-made akoestiek

door onze intensieve samenwerking met een nederlandse producent van akoestische panelen leveren wij een custom-made oplossing incl akoestiek plan.

RSL Custom-made akoestiek en akoestische panelen

Akoestische schilderijen, XL panelen en hergebruikte koffieboonzakken van over de hele wereld, al deze producten worden custom-made handgemaakt in Nederland van hoogwaardige en duurzame materialen voor de beste geluidservaring.

Zowel op basis van reflectie als op basis van absorptie.

Een goede akoestiek begint met een akoestisch plan. Dat wil vooral zeggen, “meten is weten”! Waar moeten de panelen worden toegepast, welke vorm en welke grote.
De uitstraling kan zeer verschillend zijn. Voorzien van standaard wit, ideaal voor projectie met bv een menukaart of narrowcasting, tot een schilderij, of een eigen ontwerp.

We hebben diverse demo stalen in ons experience center, uw wens is onze uitdaging


Akoestische schilderijen
verhullen hun ware aard: de vulling van akoestisch materiaal. Een aanvulling voor uw interieur én akoestiek!

Plafondakoestiek
Het plafond is een uitstekende plek om onopvallend de akoestiek aan te pakken. Dankzij de ophanging hebben onze plafondpanelen een dubbelzijdige werking, geluid wordt van onder- én bovenaf geabsorbeerd.

XL Akoestische Panelen
Een grote collectie XL panelen, van onopvallend wit tot bijzondere prints! Gemaakt van akoestisch transparante stoffen en volledig gevuld met akoestisch absorberend materiaal staat garant voor een omgeving waar je rust kan vinden.

akoestisch schilderij
akoestisch schilderij

plafondpaneel incl verlichting
plafondpaneel incl verlichting

xl paneel zwart wit
xl paneel zwart wit
logo RSL Custom-made akoestiek en akoestische panelen
 

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.
Ook kunnen wij demo materialen ter beschikking stellen. Eerst testen, dan evalueren, en dan pas aanschaffen.
Kwaliteit en service, met kennis van de AV markt, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

Maak een afspraak
1