OPTOVER SEE EVERYWHERE, de standaard in PTZ en POV camera's

Optover (s)een Everywhere

Optover PTZ en POV cameras en Controllers

OPTOVER, SEE EVERYWHERE.
De optover ptz en pov camera’s en ptz controllers worden geproduceerd door YNM systems inc. uit Zuid-Korea. Een betrouwbare producent die kwaliteit, budgetverantwoord en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan hoog in het vaandel heeft staan. Een eigen R&D afdeling, snelle levering, groot productengamma en een efficiente support afdeling is wat de Optover onderscheid van de andere producenten op de markt


Het leveringsprogramma zijn de diverse PTZ camera’s, NDI camera’s, Controllers, en POV camera’s. De producten zijn normaliter op voorraad in ons magazijn in Breda. Tevens zijn van de P-A serie alsmede de POV serie demomodellen aanwezig.Natuurlijk incl de Compact en Professional controller.

De camera’s worden veel ingezet in de culturele sector, theaters, schouwburgen, symposia, en bij stream/hybride evenementen.

Vraag nu een demo aan een laat u verrassen door de kwaliteit en betaalbaarheid van Optover camera’s. RSL is de importeur van Optover voor de Benelux en Duitsland.
optover website

optover cameras
optover cameras

optover PA-20s
optover PA-20s
professional controller
professional controller
logo Optover PTZ en POV cameras en Controllers
 

HDSI en HDMI output
NDI en SRT protocollen
naadloos te integreren in een MagicMeerkat en AVmatrix

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.
Ook kunnen wij demo materialen ter beschikking stellen. Eerst testen, dan evalueren, en dan pas aanschaffen.
Kwaliteit en service, met kennis van de AV markt, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

Maak een afspraak
1