Banner Foto McDonalds Breda

McDonalds Breda
McDonald’s centrum in de Karnemelkstraat te Breda is onlangs geheel vernieuwd. De vestiging is omgebouwd naar een voor Nederland uniek concept, geeft eigenaar Ab Troost aan. “We gaan een clubgevoel creëren.”
 
Zo’n 35 jaar bestaat de vestiging in het Bredase centrum, die toen als veertiende McDonald’s van het land geopend werd. Tien jaar geleden werd de vestiging voor het laatst grondig onder handen genomen. “Het is tijd voor iets nieuws”, aldus Troost.
 
‘Iets nieuws’  is wellicht een understatement. De vestiging heeft een gehele makeover. “Met graphics op de wandpanelen waarmee we het loungegevoel ondersteunen.” Ook de 220 zitplaatsen zijn op de nieuwe uitstraling en inrichting aangepast. “Voor McDonald’s is het echt heel vernieuwend. Ik ben zelf niet heel snel lyrisch, maar dit wordt echt iets aparts.”
 
De ligging van de zaak, grenzend aan het Bredase uitgaanscentrum, heeft Troost ook doen besluiten te kiezen voor een clubsfeer. Er hangen meer dan 80 speakers. Geheel verzorgd door RSL & Partners BV, vanaf het geluidsplan t/m de installatie. DJ-school Breda zal op vrijdagmiddag en zaterdag ervoor zorgen dat er een dj live draait. Voor de aankomende talenten is ook een plaatsje gereserveerd in een echte dj booth.
 
Volgens Troost bestaat hun doelgroep voornamelijk uit jongeren en met hun nieuwe concept willen ze echt op hen inspelen. ,,En daar horen dj's ook bij, vooral omdat Breda ook echt een dj-stad is." Grote namen als Tiësto en Hardwell komen hier natuurlijk vandaan. "We gaan een clubgevoel creëren."
 
In dit project zijn de onderstaande artikelen verwerkt:
 
  1x Boxxline Audio BPM242 (Mixer)
66x Boxxline Audio BCM8-608 (Plafond Luidspreker)
  4x Boxxline Audio BOD-608 (Outdoor Luidspreker)
  1x Boxxline Audio BMAMP2-20 (Mini versterker)
 
  8x Master Audio B6 (Opbouw Luidspreker)
  1x Master Audio DSP-608 (Audio Processor)
  2x Master Audio HD-800 (Versterker)
  2x Master Audio HD-3200 (Versterker)
 
  1x AKG WMS40/VOCAL (Draadloze Microfoon)
  1x Muziekcomputer
  4x DJ Inprikpunt