Header foto Mammoet

Mammoet Road Cargo

Professional solutions for exceptional road transport

Exceptionele transporten 

Mammoet Road Cargo richt zich op de Europese markt van uitzonderlijk wegtransport, machinetransporten en projectlading. Deze nichemarkten, waarin afmetingen, gewichten, volumes en vooral de limieten en de stringende tijdsplanning de moeilijkheidsgraad bepalen, vereisen een hoog niveau van kennis en kunde, ervaring en vakmanschap, flexibiliteit en betrouwbaarheid, organisatie en communicatie.
 
Exceptioneel transport is een specialisme, waarin de limieten in afmetingen en gewichten en de lokale wetten en voorschriften, steeds weer wisselend per Europees land, een beslissende rol spelen. Het is een vakgebied waar geen opleidingen voor bestaan en de vereiste knowhow alleen tot stand kan komen door ervaring. Deze kennis en ervaring en de juiste interpretatie daarvan zijn maatgevend voor de transportoplossing en de tariefstelling. Mammoet Road Cargo bewijst al jaren dat al deze criteria meer dan voldoende aanwezig en geborgd zijn in haar “menselijke kapitaal”. 
 
Onze exceptionele transportoplossingen beperken zich niet tot de weg. Als dat voor hun klanten beter is worden andere modaliteiten aangeboden met als doel de specifieke lading tijdig en tegen marktconforme kosten op de plaats van bestemming te krijgen. Inventieve oplossingen en de beschikbaarheid van het juiste en meest moderne equipement zorgen steeds weer voor een exceptionele performance.
 

Machinetransporten 

Een te grote focus op een te klein marktsegment beperkt de gewenste combinatiemogelijkheden en werkt daarmee kostenverhogend. Leeg rijden is “not done” en schadelijk voor het milieu en hun klanten. Mammoet Road Cargo heeft er voor gekozen om 3 marktsegmenten te bedienen om daarmee door geheel Europa professionele transportdiensten te kunnen leveren tegen marktconforme tarieven. 
 
De speciale voertuigen, nodig voor exceptioneel transport, lenen zich uitermate voor het vervoeren van allerhande machines, eventueel zelfrijdend en al of niet exceptioneel. De dekkingsgraad en de aanwezigheid van geschikt materieel op alle verkeersassen kriskras door Europa, met talloze mogelijkheden voor combinatieritten, zijn daarin prijsbepalend. Vele klanten, zowel fabrikanten als ook handelaars en eindgebruikers, vertrouwen hun kostbare machines al jarenlang toe aan hun specialisten.
 
Dagelijks rijden onze moderne zwartrode trucks kriskras door Europa om de machines op tijd en zonder schade af te leveren. Communicatie per GSM en follow up door tracking en tracing dragen sterk bij aan een perfecte uitvoering van de transporten. 
 
Mede daardoor is Mammoet Road Cargo voor veel grote en aansprekende klanten al jarenlang “huisvervoerder”.
 

Projectlading 

Jarenlange ervaring in dit specialistische marktsegment garandeert de klant een vlekkeloze uitvoering van de opdracht. Het beste voorbeeld daarin zijn de gigantische opbouwkranen van Mammoet Europe, die continu verkast worden dwars door Europa en altijd onder een zware tijdsdruk. 
 
De klant bepaalt de omvang van de opdracht. Of dit nu door to door, turnkey, totale transportpakketten, inclusief laden en lossen, tussenopslag of alleen exceptionele lading is. De klant wilt en beschikt over de rol van Mammoet Road Cargo en die rol is per definitie neutraal en betrouwbaar. 
 
Bij projectlading worden de uiteindelijke kosten niet alleen bepaald door de tariefstelling maar meer nog door afwijkingen in het tijdspad, beschikbaarheid van de juiste en voldoende transportmiddelen en het tijdig verkrijgen van alle vereiste ontheffingen. Timing en organisatie zijn de belangrijkste aspecten en bepalen de uiteindelijke kosten van het transport. 
 
U kunt uw projectlading met een gerust hart toevertrouwen aan Mammoet Road Cargo, want “practise makes perfect”.
 
Voor hun kantoorpand en loods leverde & installeerde RSL & Partners BV  de complete geluidsinstallatie, hieronder treft u een overzicht van de gebruikte artikelen:

130x Boxxline Audio BCM6-20TW (Plafond luidspreker 20W / 100V)
  12x Boxxline Audio BPLT-50 (100V Hoorngeladen klankprojector)
     1x Boxxline Audio BPM242 (Stereo voorversterker)
     1x Boxxline Audio MIC-PAT (Tafel omroepmicrofoon)
     8x Boxxline Audio BMB-150 (Modulaire mono versterker)
     4x Boxxline Audio BTD-150 (2-Kanaals omvormer van 4Ohm > 100V 2x150W)
     4x Boxxline Audio BPA240 (Eindversterker 1x 240W / 100V)

Voor meer informatie over Mammoet Road Cargo kijk op: www.mammoetroadcargo.eu
of like Mammoet Road Cargo op Facebook en/of  volg hen op Twitter op de voet: