Header Foto Alp Liften
 

Levering ALP Lift

NIEUW: ALP AWP-SERIE

RSL & Partners BV leverde deze week een nieuwe AWP ALP lift uit aan HMF Sound & Light. Dit bedrijf was op zoek naar een 2e hands telescopische hoogwerker om mee te kunnen nemen op locatie voor het installeren van licht en geluid of het stellen van lampen op zijn verhuur opdrachten.

Na het goed bepalen van de wensen van de ondernemer kwamen we al direct uit bij ALP. ALP is het betrouwbare Nederlands merk waar ook U mee hoger op komt! De vereisten van de ondernemer waren dat hij compact, licht gewicht moest zijn met bedienings gemak en een lange levensduur, hiermee kwam onze adviseur uit bij de nieuwe AWP serie.

Deze gestempelde telescopische hoogwerkers zijn compact, solide en zeer gebruiksvriendelijk. De AWP serie is leverbaar met een werkhoogtebereik dat varieert van 8 meter tot 14 meter. Tot en met 12 meter werkhoogte zijn de machines compact uitgevoerd. De machines zijn gemakkelijk verrijdbaar, uiterst wendbaar en passen probleemloos door normale deuropeningen. Een geavanceerd kantelsysteem, dat op elk type standaard gemonteerd is, zorgt ervoor dat laden en lossen niet meer dan een simpele handbeweging is. De AWP machines zijn uitgevoerd met een speciaal geconstrueerde basis waarmee maximale stabiliteit gerealiseerd wordt. Om de efficiency te completeren is de stijg- en daalsnelheid van de machines geoptimaliseerd.

Naar wens kunt u als extra optie nog een 12 volt accu met hoogfrequent lader en/of een 230V in de kooi krijgen.

Wilt u ook uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, vraag dan onze adviseurs voor een geheel vrijblijvend advies of offerte. En u zult zien, voor deze prijs kunt u niet op zoek naar een occasion!

Hieronder kunt u de productsheet bekijken:

ALP AWP Serie