Headerfoto La Trappe
 

La Trappe Trappist

La Trappe Trappist, proef de stilte

Onze Eindhovense dealer heeft enige tijd geleden de opdracht gekregen om een geluidsinstallatie aan te brengen in het "Proeflokaal" en "Presentatie" ruimte, binnen de muren van de La Trappe Trappist brouwerij in de Abdij van de Koningshoeven te Berkel-Enschot (Tilburg).
 
Het proeflokaal in de Abdij van de Koningshoeven (La Trappe) in Berkel-Enschot (NL) was enige tijd geleden dringend aan vervanging toe. In betere tijden had het houten gebouw nog dienst gedaan als klaslokaaltje van een dorpsschooltje en in een tweede leven heeft het duizenden bierliefhebbers ingewijd in het degusteren van de La Trappe Trappistbieren.
 
Samen met de renovatie van de abdijgebouwen werd beslist om een volledig nieuw proeflokaal te bouwen op dezelfde plaats als waar het oude stond : binnen de kloostermuren, vlakbij de kloosterwinkel en de brouwerij. Het La Trappe proeflokaal is een pareltje geworden, stralend in zijn eenvoud. Eenvoud zoals de regel der Trappisten voorschrijft … toch straalt het gebouw een warme gezelligheid uit.
 

PROEFLOKAAL

In het proeflokaal kunt u als consument of zakelijke markt terecht voor:
- Lunch a la carte
- Proeverijen of speciale excursies
- Arrangementen met abdijlunch v.a. 10 personen
- Huur van presentatieruimte
 
Zo veel mogelijk van hun gerechten worden bereid met zorgvuldig geselecteerde producten uit de Brabantse Kempen. Zo komt de kip van poelier Kapteijns uit Diessen en komen diverse vleeswaren van Landhoeve ‘De Buitenman’ uit Lage Mierde. En natuurlijk het rundvlees van hun buren; familie Broeders.
 
Openingstijden
 
Zomer (april t/m oktober)
  
Maandag t/m zaterdag 11.00 – 19.00 uur 
Zondag 12.00 – 19.00 uur 
Sluitingstijd bar 18.30 uur 
 
Winter (november t/m maart)
  
Maandag t/m zaterdag 11.00 – 18.00 uur 
Zondag 12.00 – 18.00 uur 
Sluitingstijd bar 17.30 uur 
 
Hun keuken is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. En voor borrelhapjes tot 17.30 uur.
 
Geluid: 2x Master Audio P-15A
 
 
Zie hier de menukaart van het Proeflokaal:
 
menukaart-classy
 

PRESENTATIERUIMTE

Hier kunt u terecht voor een kleinere bedrijfspresentatie en/of vergadering.
Deze ruimte is voorzien van een aparte bar, beamer met scherm en een geluidsinstallatie en is alleen af te huren op oordeweekse dagen in de ochtend.
 
Geluid:
2x Master Audio P-10A


Kijkt u eens op uw gemak op de site van La Trappe voor een eventuele excursie, fietsroutes, kookrecepten en voor de historie van La Trappe op: www.latrappetrappist.com
of like La Trappe op Facebook en volg hen op Twitter op de voet:

  twitter logo