Header Foto Erasmus1

Erasmus

GEMEENSCHAPSHUIS ERASMUS BREDA

Mond op mond reclame is de beste reclame! Omdat de eigenaren van Gemeenschapshuis Vianden in Breda erg tevreden waren over hun nieuwe geluidsinstallatie is ook Gemeenschapshuis Erasmus bij onze Bredase dealer terecht gekomen. 
 
De verouderde installatie bij Erasmus voldeed niet meer aan de moderne eisen en dus werd onze dealer gevraagd om het een en ander te moderniseren.
 
Zij hebben hier gekozen voor 8 Master Audio Joker JK10 luidsprekers te gebruiken omdat ze daarmee zonder baskasten een zeer acceptabel niveau kunnen draaien. 
 
In overleg met RSL & Partners BV is er overlegd om hier de 1e witte Master Audio Joker luidsprekers te leveren. RSL & Partners heeft deze speciaal gespoten op verzoek. Wij kunnen u alle speakers in iedere RAL-kleur leveren, geheel naar UW wens!
 
De Stichting Gemeenschapshuis Erasmus is opgericht op 26 augustus 1976.
Het doel van het gemeenschapshuis is om  lokaliteit ter beschikking te stellen aan verenigingen met een sociaal, cultureel karakter,  mede gericht op de bewoners van de wijk De Blauwe Kei  in Breda. Zij doet dit door middel van het exploiteren van het gemeenschapshuis. Dit alles al sedert de oprichting zonder subsidie van de gemeente en met de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.
 
Gemeenschapshuis Erasmus is een gemeenschapshuis met volop mogelijkheden voor verschillende evenementen. Zij beschikken over drie zalen. Twee zalen van elk 40M2 en een grote zaal van 190M2.
Tevens is er een gezellige bar aanwezig.
 
De keuze uit een van de zalen of een combinatie daarvan maakt hen uitermate geschikt voor diversen evenementen. Zo vinden er diverse  activiteiten plaats in  het Gemeenschapshuis Erasmus zoals:  Bridge, Bridge- lessen,  Schilderen,  Mega-dances, Mini-dances, Sinterklaasmiddag,  Kerstactiviteiten, 33+ plus feest, Carnaval, Paranormale  beurs, taallessen, enz.
 
 
Voor meer informatie over Gemeenschapshuis Erasmus kijk op: www.gemeenschapshuiserasmus.nl