Header Foto Edje Ska 2

Edje Ska

EDJE SKA & THE PILCHARDS

Edje Ska & de Pilchards zijn ondertussen een groot begrip aan het worden in vlaamse live circuit. Deze knotsgekke roze partyband met als frontman Edje Ska is niet meer weg te denken op uw evenement. Ze brengen een mix van Vlaamse klassiekers to AC/DC en zijn niet bang om uw evenement om te toveren tot de grootste feesttent van de Benelux! 

Edje Ska is sinds jaren aan de slag in de Vlaamse muziekwereld. 
 
Als veertienjarige zong hij al in een Blues-Rockband . Maar startte als prille tiener de rockband  ”Big Fat Mama”  waarmee hij door Nederland en Belgie tourde maar  stapte toen over naar de Nederlandstalige Rockformatie “Onrust “. 
 
Bij “Onrust“ tekenden ze een platencontract bij BMG.
 
Na enkele jaren “ Onrust “ startte Edje Ska een solo carrière.
 
Met een bescheiden Hit als “ Vallen en opstaan “ was hij verschillende keren te zien op de Vlaamse televisie. 
 
Enkele jaren later had hij een dikke hit te pakken met “ Problemen in mienen hof “ waarmee hij enkele weken zeer hoog stond in de Vlaamse top 10.
 
Maar  alleen is maar alleen en Edje Ska liet zich versterken door de “ Pilchards “.


!! 90 MINUTEN FULL POWER !!

In 2013 waren ze o.a. te zien op:
Pole Pole Beach, Klinkende Kroegen, Brugse Tripeldagen, Verloren Hoekfeesten, Super Prestige Ruddervoorde, Gentse Feesten, De Nacht van Exclusief, Havenfeesten Blankenberge , Bierfeesten Torhout , Batjes Roeselare , Zutendaal , Jan Primusfeesten Haacht , Hazegrasfeesten en vele andere podia.

Vanaf 2014 spelen ze een nieuwe show, hun stijl zal niet veranderen , het belooft al weer gekker en rozer te worden dan vorig jaar.

Voor dit seizoen komen de aanvragen niet alleen uit Vlaanderen maar gaat Edje Ska & The Pilchards Internationaal! Er zijn namelijk al diverse aanvragen vanuit Nederland!

Wat Edje Ska en de Pilchards mee kunnen geven als goede raad is :
WIE NIET VAN FEESTEN HOUDT KAN BETER THUIS BLIJVEN !!!!
 

Edje Ska & The Pilchards zijn te boeken via RSL & Partners BV.

De band heeft zelf geinvesteerd in een compleet PA systeem en is dus ook compleet te boeken. In 2012 hebben zijn gekozen voor een Master Audio MD systeem (2x MD215 SUB + 2x MD15ND TOP). Binnen een jaar groeiden zij zo enorm en de grootte van de evenementen ook dat ze in 2013 over zijn gegaan op een ware Line Array systeem van Master Audio.

Sinds 2013 touren zijn met een zeer compact en uiterst betrouwbaar systeem met een zeer zuivere klank, namelijk de Master Audio MA-206 Line Array. De demo voor deze Line Array heeft letterlijk zo'n slechts 30 sec. geduurd. Op de mengtafel stond alles 'recht' om zijn eerlijke klank te tonen. En met een nummer van Trijntje Oosterhuis waren ze direct verkocht.

Als mid sub hebben zijn een enkel vijftien kastje en voor het laag een dubbel achttien. Zij gebruiken hem voornamelijk gestackt, dit kan door het handige riggingsysteem d.m.v. een custom made stack bumper die op de dubbel 18 sub bevestigd wordt. het gehele systeem is actief en maakt hem daarom ook 'plug and play'. Om af en toe op hoogte uit te komen boven het publiek hebben we van de enkel 15 mid bas kastjes extra kastjes laten maken leeg om wel in hetzelfde uiterlijk te blijven en goed door te kunnen blijven stapelen met het rigging systeem.

Hier treft u een overzicht van de Line Array set:

2x Master Audio Fly Bumper
2x Master Audio MA-206A
6x Master Audio MA-206P
2x Master Audio MA-115D
2x Master Audio MA-115D Emty Cabinet
2x Master Audio MAW-218D

1796676 10203612028447708 1868054677 n
 

Voor meer informatie over Edje Ska & The Pilchards kijk op: www.edjeska.be
of like Edje Ska & The Pilchards op Facebook:

Facebook logo 2