Header Foto Dimphis ad Lek

Rest. Dimphis

DIMPHIS, modern, stijlvol, klassiek & uniek

 
Ondernemer Martin Beckers breidt na de opening van zijn succesvolle eetcafé-restaurants in Numansdorp en Capelle aan den IJssel het horeca-avontuur uit met 'Dimphis aan de Lek': een moderne eet- en drinkgelegenheid in een stijlvol, klassiek jasje op een unieke locatie. 
 
Het pand, waar voorheen het regionaal bekende Lekzicht was gevestigd, werd stevig op de schop genomen. Nico Verhoeven, rechterhand van de exploitant, was met de metamorfose belast. De klusjesman was eerder betrokken bij het opknappen van de vestigingen in Numansdorp en Capelle aan den IJssel en wist precies wat hem te wachten stond. Alle zaken werken immers volgens dezelfde formule en hebben dezelfde sfeervolle uitstraling. De ervaren Rotterdammer zal ook wel zijn stinkende best moeten doen, want Verhoevens echtgenote Susanne is compagnon van Beckers en zal in Bergambacht de leiding op zich nemen.
 
Dimphis aan de Lek heeft een groot open terras met 120 stoelen en uitzicht op de Lek, een restaurant met tafeltjes en leren loungebanken in de nis en een cafégedeelte met twee biljarts. De plaatselijke biljartvereniging heeft deze mededeling reeds in dank aanvaard. De menukaart is al even overzichtelijk. Dimphis hanteert vaste, scherpe prijzen en garandeert kwaliteit.
 
“Voor lunch en diner kan men hier terecht”, weet Verhoeven, uiteraard ook voor feesten & partijen.

Voor de audio installatie heeft Dimphis gekozen voor een geluidsinstallatie van Boxxline Audio, deze set bestaat uit:

  8x Boxxline Audio BA-802 (Kunstof opbouwluidspreker 8inch / 80W)
  2x Boxxline Audio BA-400 (2 kanaals versterker 2x200W)

 
Voor meer informatie over Dimphis (aan de Lek, Bergambacht) kijk op: www.dimphis.nl of like Dimphis aan de Lek op Facebook en volg hen op de voet:

Facebook logo 2