CLSLOGO RSL

CLS LED

CLS LED

 
CLS: Europese kwaliteit in Design, Ontwikkeling & Productie.
 
CLS is een 100% Nederlandse fabrikant. Zowel de ontwikkeling als de productie van hoogwaardige LED verlichtingsproducten vindt in Nederland plaats. Daarmee onderscheiden zij van vele andere marktpartijen. CLS beschikt over een eigen r&d afdeling, die zowel armaturen, als de benodigde elektronische voedingen ontwerpt. Uitsluitend de allerbeste componenten worden toegepast. Onze armaturen worden veelal uit massief aluminium CNC gefreesd. Daarnaast gebruiken ze uitsluitend de laatste generaties Luxeon & Cree LEDs. Hun kwaliteit wordt gewaarborgd door een 3 jarige garantie!
 
Dankzij het feit dat ze over alle benodigde disciplines beschikken kunnen zij armaturen ontwerpen en produceren op project basis.
 
Wie zijn zij?
CLS behoort tot Europa’s meest succesvolle fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige LED verlichting producten. Hun producten worden verkocht door
distributiepartners uit meer dan 38 landen wereldwijd. CLS is en jong, dynamisch bedrijf en is onderdeel van een groep bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van professionele verlichting. Door deze jarenlange ervaring weten ze aan welke LED producten behoefte is in zowel de entertainment- als architectuur verlichtingsbranche. CLS levert een totaal pakket; voor al hun producten zijn bijbehorende dimmers en controllers. Met behulp van hun overzichtelijke aansluitschema’s wordt uw installatie een succes!
 
R&D
CLS is een Nederlands bedrijf en daardoor gewend om te werken met strenge Europese normen. De ‘Dutch Design’ producten zijn zo ontwikkeld dat zij toepasbaar zijn voor veel doeleinden. Onze creatieve R&D ingenieurs ontwikkelen voortdurend nieuwe producten waarin inventieve oplossingen zijn verwerkt. Zo construeerden zij bijvoorbeeld een eenvoudig maar doeltreffend koelsysteem voor producten als de MR16 en de LON. Daarnaast maakt CLS gebruik van Luxeon en Cree LEDs, ze kunnen daardoor een maximale levensduur van de LEDs garanderen.
 
In hun computer gestuurde hitte metings lab kunnen wij temperaturen genereren van –20 tot +100 graden. Al hun producten ondergaan zowel in het ontwerp, sample en duurtest programma intensieve hitte testen teneinde armaturen op de markt te brengen met de beste koel eigenschappen ter wereld.
 
Expertise
CLS heeft service hoog in het vaandel staan! Naast het brede aanbod van producten, hebben hun lichtarchitecten veel spraakmakende projecten op hun naam staan. Gebruik makend van hun expertise, verzorgen ze trainingen en seminars voor onze partners wereldwijd en kunnen hen helpen met berekeningen en het ontwerp van projectaanvragen.
 
Missie
Hun missie is duidelijk: ”Het leveren van een compleet scala aan LED kwaliteitsproducten en een optimale service tegen betaalbare prijzen”.  
 
 
LED’s light up your world!