Banner Boxxline Holland Horecaland
 

Boxxline @ SBS6

Boxxline was onlangs (18 Oktober 2014) te zien in aflevering 7 van het televisieprogramma ‘Holland Horecaland’ op SBS6 tijdens ‘Gastvrij Rotterdam 2014’.
 

BOXXLINE
Boxxline is een Nederlandse fabrikant van vaste audio-oplossingen, metalen hardware en 19 inch rek oplossingen. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van productoplossingen voor de audiovisuele industrie.

Het is hun missie om unieke en vooral betrouwbare producten te bieden die voldoen aan de eisen van de klant met uitstekende waarde voor betaalbare oplossingen. Zij bieden schitterende audioproducten voor kleine tot grote projecten in de volgende branches: foodservice & gastvrijheid, detailhandel, luchthavens, stations, buiten, sport & vrije tijd, onderwijs & religie, corporate.

Voor meer informatie over ‘Boxxline’ kijk op: www.boxxline.comHOLLAND HORECALAND
'Holland Horecaland' is hét wekelijkse horeca programma op SBS6 . Het programma is zowel informatief als amusant. Wekelijks gaat Henk Westbroek langs bij de meest bijzondere bedrijven waar dan ook in Nederland. Henk is nieuwsgierig en neemt geen blad voor de mond. Er zijn maar weinig terreinen waarbinnen hij zijn weg niet weet te vinden.

Ook zijn er wekelijks informatieve reportages in het programma. Zo laten we o.a. zien hoe wijn van Nederlandse bodem wordt gemaakt, kijken we hoe augurken worden ingemaakt in zuur bij Kesbeke te Amsterdam, gaan we langs bij de visafslag in Scheveningen en zien we hoe borrelsnacks worden geproduceerd.

Holland Horecaland is iedere zaterdag om 16.00 uur te zien op SBS6.
Voor meer informatie over ‘Holland Horecaland’ kijk op: www.hollandhorecaland.nlGASTVRIJ ROTTERDAM
Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2014 opnieuw geprofileerd als hoogstaande gastronomische beurs voor de horeca. De tweede editie trok maar liefst 7949 horecaprofessionals naar Ahoy Rotterdam.

De tweede editie van Gastvrij Rotterdam die van 22 t/m 24 september plaatsvond in Ahoy Rotterdam is succesvol verlopen. De vakbeurs voor horecaprofessionals heeft zich wederom bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen stond Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor de horeca. Beursbezoekers hebben kunnen genieten van ruim 270 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Voor meer info over ‘Gastvrij Rotterdam’ kijk op: www.gastvrij-rotterdam.nl