Boxxline LED Pro Par

Boxxline LED Pro Par 5x8W Q4

De zeer compacte Boxxline LED Pro Par 5x8W Q4 (BX-LPP5-8Q4) brengt u de perfecte oplossing voor alle licht oplossingen voor op het podium of in uw Horeca gelegenheid.

Deze LED Pro Par onderscheid zich van de andere door dat er extra aandacht is besteedt aan het ontwerp van het zeer compacte armatuur en de onderdelen. Door de speciale selectie van de gebruikte LED's biedt deze LED par u zeer intense kleuren.

Door het zeer compacte ontwerp past deze par in uw 30cm driehoek en/of vierkante truss.
De compacte LED Pro Par 5x8 Q4 is zeer ruim in te zetten, van in uw horeca gelegenheid tot bij de grote clubs en evenementen.

Ook aan de efficientie van de LED Pro Par voor verhuurbedrijven is gedacht, de par heeft een dubbele voet, Neutrik XLR in/out voor het DMX signaal en Neutrik Powercon in/out. Achterop treft u ook een safety bevestiggingspunt in het armatuur verwerkt. Door deze extra's is deze par zeer ruim in te zetten voor ieder verhuurbedrijf!
 

Specificaties:

LED Lighting Source
- 5pcs 8W 4 in 1 LEDs (RGBW)
- Lifespan of LEDs: 50,000Hrs

  Electrical
- Input Voltage: AC110-240V 50/60HZ
- Power Consumption: 40W
- Neutrik PowerCon in+out

  Control
- Blue background LCD display
- DMX512, automatic, sound and
  master/slave mode
- Channel: 4/6/10CHs

  Optical System
- Beam Angle: 22°
- Dimmer: Master Dimmer 0-100%
- Strobe: Slow – Fast (1-30Hz)

  Colors
- RGBW color mixing system

  Certificate & Satety
- Certificate: CE
- IP rate: IP20
- Working environment: Indoor
- Fuse: T1A, 250V

  Packing
- Accessories: Standard PowerConcable.
- Product Size: 213*96*227mm
- N.W.:1.9KGs

  Optional accessories
- Quickcoupler
- Safetycable


Wilt u de specificaties nog eens rustig nalezen? Dan kunt u hieronder de productsheet downloaden:

Boxxline LED Pro Par 5x8W Q4

 

De eerste clubs zijn inmiddels al voorzien van de Boxxline LED Pro Par 5x8W Q4 en deze ondernemers zijn laaiend enthousiast over de vormgeving, licht opbrengst, functies en betrouwbaarheid. Ook een aantal verhuurbedrijven hebben na vele A-B testen met andere merken kun keuze laten vallen op deze LED par vanwege de zeer compacte vormgeving, functies, lichtopbrengst en betrouwbaarheid.

Hieronder ziet u hoe een lichtontwerper zijn auto weer heeft vol geladen met 64 Boxxline LED Pro Parren om vervolgens de volgende club in te richten.

Auto Joep Boxxline LED Pro Par 5x8W Q4

 

Heeft u vragen over deze compacte LED Pro Par of wilt u weten waar u deze armaturen kunt kopen of huren neemt u dan contact op met ons sales team!