Header Foto Bij Casper Tiel 2

Rest. Bij Casper

BIJ CASPER, TIEL

 
Restaurant ‘bij Casper’ is een eetgelegenheid waar vers, (h)eerlijk eten en een gemoedelijke sfeer belangrijk zijn. De producten die geserveerd worden zijn vers, seizoensgebonden, zelf bereid en voor een eerlijke prijs. Hierdoor is het restaurant laagdrempelig en een toegevoegde waarde voor de Betuwe.
 
Enkele maanden geleden hebben wij 'De Beurs' borrelen, eten en cultuur geopend. Deze huiskamer is gevestigd in hetzelfde pand, pal naast het restaurant. Graag ontvangen wij u daar voor een aperitief of borrel na uw diner. RSL & Partners heeft 'De Beurs' voorzien van een compleet nieuwe geluidsinstallatie. De ondernemer had een aantal wensen voor de installatie en die heeft hij allemaal gevonden in Master Audio Joker serie. De wensen waren o.a. kwalitieits geluid voor achtergrond en live muziek, uitstraling, bedienings gemak.

Hieronder treft u een overzicht van de geselecteerde artikelen die door de projectleider van RSL & Partners BV samen met de ondernemer zijn gekozen van de merken Master Audio, Newhank & CAD Audio:

GELUID PODIUM:
 2x Master Audio JK12A
 1x Master Audio JK18WA1
 1x Stage inprikpunt tbv live mengtafel (naast het podium)
 3x Stage monitor/microfoon inprikpunt (in de voorkant van het podium)
GELUID VOOR GEVEL:
 2x Master Audio JK26A

REGIERACK ACHTER DE BAR
1x Master Audio DSP-206 Processor
1x CAD Audio WX1200 Draadloze Microfoon
1x Newhank INMATE mengtafel
1x Newhank MP103 Enkele CD/USB speler
1x RCA Inprik punt (voor bijv. muziekcomputer)
  
Zoekt u een ruimte voor een besloten vergadering, bruiloft, receptie of diner met een gezelschap? De cultuurzaal van De Beurs is een historische ruimte gelegen op de 1ste verdieping met een vloeroppervlakte van 200m. Deze ruimte is voor alle activiteiten te gebruiken. Met de verrijdbare bar kan de ruimte geheel naar uw wens ingericht worden. Natuurlijk kan de keuken van 'bij Casper' aan al u wensen voldoen.
 
Naast onze à la carte kaart bieden wij ook ons ‘Bij Casper’ menu aan. Dit menu verandert mee met de seizoensaanbiedingen:
- Menu 3-gangen € 29,00
- Menu 4-gangen € 34,50
- Menu 5-gangen € 39,00

Leest u ook eens de recensie over ' Bij Casper'  van ' Over de Tong' uit de " Gelderlander'': 
Voor meer informatie over Bij Casper kijk op: www.bijcasper.nl
of like Bij Casper op Facebook en volg hen op de voet: