Headerfoto Bar Brood

Bar & Brood

BAR & BROOD, DE LEKKERSTE BROODJES VAN ZWOLLE

 
 
In Zwolle, op een van de mooiste pleinen, heeft Bar & Brood haar deuren geopend. Een nieuw broodjesconcept geïnspireerd door New Yorkse sferen. 
 
Je vindt bij hen Nederlands langste bar! Staand aan deze bar krijgt u 10% korting op al uw consumpties! Zittend op de gele Chesterfields kan genoten worden van een groot assortiment lekkere unieke broodjes; dagvers gebakken door hun bakker, voor iedereen wat wils. 
 
Dagelijks vanaf 10.00 tot 18.00 uur, of later, zijn ze geopend voor verse heerlijke koffie, gezonde smoothies, een wijntje, biertje, een krantje en gratis wifi. Via Live TV schermen bent u altijd op de hoogte van het laatste internationale nieuws, economie, sport en muziekkanalen.
 
Zij bezorgen aan huis of kantoor. Kortom voor een snelle lunch of borrel; lekker zitten op het zonnigste terras, een plek om te werken of om elkaar te ontmoeten; u moet bij Bar & Brood zijn. 
 
Om deze New Yorkse sferen te ondersteunen heeft de ondernemer gekozen voor een geluidsinstallatie van RSL & Partners BV. Hieronder treft u een overzicht van de gekozen goederen:
 
4x Boxxline Audio BCM6-20TW (Inbouwluidspreker 100V / 20W)
4x Master Audio B6 (Opbouwluidspreker 8Ohm/ 50W)
1x Boxxline Audio BMAMP2-20 (Stereo miniversterker 4Ohm / 2x20W)
 
 
Voor meer informatie over Bar & Brood kijk op: www.barenbrood.nl
of like Bar & Brood op Facebook en/of volg hen op Twitter op de voet:

Facebook logo 2