RSL is op zoek naar een Accountmanager West Nederland

Vacature accountmanager regio west-Nederland.

De markt veranderd in een rap tempo. Waarbij RSL AV solutions heeft gemerkt dat onze relaties de advisering, meedenken en samenwerking erg op prijs stellen. Het zogenaamde “consultative selling”.

Vanwege de veranderende marktomstandigheden is RSL AV solutions op zoek naar een:

·
Accountmanager Audio/video, m/v voor de regio west Nederland, Utrecht, zeeland.

Onze nieuwe commerciële collega is een zelfstarter, collegiaal, heeft de wil om te leren, heeft de basiskennis van ERP systemen en CRM en kan, maar vooral wil, meepraten over marketingplannen (nieuwe) producten en de lange termijn visie.

Echter het allerbelangrijkste voor deze functie:

Zij of hij heeft enthousiasme, is niet “bang” om demo’s te geven en heeft
kennis, ervaring en feeling met betrekking tot de (semi) professionele audio,
licht en video markt, waarbij er een sterke focus is en met name naar video en
beeldoplossingen.

RSL AV solutions bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Begonnen in de audio en licht en sinds vorig jaar wordt er geïnvesteerd in importeur schappen en dealer schappen voor de video/broadcasting branche. Wij importeren 9 merken zelf en zijn dealer van 23 andere merken. Waarbij we door ons internationale netwerk vrijwel altijd de behoefte/vraagstelling van onze relaties kunnen invullen. Vrijwel al onze producten kunnen wij uit voorraad leveren of binnen 48 uur.

RSL AV Solutions is een klein bedrijf met grootse plannen. Elke medewerker bij ons wordt gewaardeerd om wie hij of zij is. “ Out of the box, adviserend, jezelf zijn en zeggen
wat je denkt” zijn de kernbegrippen bij ons.

Wij bieden je een marktconform salaris, auto of bedrijf bus(dubbele cabine), mobiele telefoon en laptop. Heb je nog meer wensen of eisen, laat het ons weten.

Wil je wat meer achtergrond informatie over de werkzaamheden bel dan even met Richard Stokkink, National Accountmanager, 06-83 20 10 75.

Voel jij er wat voor om deze uitdaging aan te gaan en samen met ons de richting te bepalen van RSL AV Solutions? Stuur een mail naar eric@rsl.nl
of bel met 076-560 10 34.
Waarom kiezen voor RSL?

AV apparatuur van de beste merken
Service en nazorg van de hoogste kwaliteit
Al 25 jaar de favoriete leverancier van onze relaties

Nieuw bij RSL

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.
Ook kunnen wij demo materialen ter beschikking stellen. Eerst testen, dan evalueren, en dan pas aanschaffen.
Kwaliteit en service, met kennis van de AV markt, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

Maak een afspraak
1