Actie: Altair intercom beltpack

We beginnen 2020 bij RSL AV Solutions gelijk goed met een mooie aanbieding op de Altair EM-201. Deze compacte en super handige single channel beltpack van Altair zorgt er voor dat je in een dynamische werkomgeving gemakkelijk draadloos de communicatie met jouw crew perfect kan onderhouden.

De EM-201 geeft verzorgt zowel geluidssignalen als visuele signalen bij inkomende oproepen en kan worden aangesloten op verschillende typen headsets en microfoons. Daarnaast zorgt de stevige clip er voor dat het apparaat gemakkelijk en stevig aan op zijn plek blijft hangen.

De Altair EM-201 kost je normaal gesproken €198,- maar bij RSL reken je slechts 125€ af. Dat is een korting van ruim 35%!

Wil jij graag gebruik maken van deze kortingsactie? Kom dan snel eens langs in onze showroom in Breda of neem contact met ons op via het contactformulier.

Waarom kiezen voor RSL?

AV apparatuur van de beste merken
Service en nazorg van de hoogste kwaliteit
Al 25 jaar de favoriete leverancier van onze relaties

Nieuw bij RSL

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.

Maak een afspraak
1