Even voorstellen: Roland Lanslots

"Kennis en ervaring, alleen zo kan je het juiste advies geven"

Trots en blij zijn wij dat Roland Lanslots de keus heeft gemaakt op zijn carrière voort te zetten in de rol van Accountmanager bij RSL AV solutions.

Roland Landslots
Roland Lanslots

Roland:
“Per 1 juni ben ik werkzaam als account-manager regio West Nederland voor RSL AV Solutions.

Heel mijn leven actief in evenementenwereld, eerst als musicus daarna vooral als geluids- en systeemtechnicus. Alles wel gedaan, van grote dance- en live-events tot kleinschalige maar daarom niet minder belangrijke congressen. Nog steeds ben ik zeer regelmatig achter mengtafel te vinden bij de Hermes Houseband, Toontje lager, Theatergroep Purper of festival.

Daarnaast ben ik ook voor diverse importeurs en muziekwinkels werkzaam geweest als adviseur/produktspecialist. Met altijd als doel om met behulp van mijn kennis en ervaring en in goed onderling overleg samen de klant het juiste product te zoeken.

Nu ga ik dit ook doen bij RS AV solutions. Een niet te groot bedrijf met ontzettend veel ervaring aan boord en een zeer mooi en up-to-date merkenpakket dat nog elke week uitbreidt.

Mijn specialisatie is natuurlijk audio maar met steeds meer ervaring en interesse in de snel ontwikkelende videowereld.

Kortom, bent U geïnteresseerd in een echt passend advies, de mooie produkten die RSL op voorraad heeft, of hebt U een project waar U nog wat vragen over heeft, audio, video of akoestische isolatie; neem dan contact met ons op. Ik ga U graag helpen een om een passende oplossing te vinden.”

Waarom kiezen voor RSL?

AV apparatuur van de beste merken
Service en nazorg van de hoogste kwaliteit
Al 25 jaar de favoriete leverancier van onze relaties

Nieuw bij RSL

Beleef RSL

We kunnen je in onze experience center de kwaliteit van RSL AV Solutions laten beleven. De kwaliteit van de producten, onze servicegerichtheid én onze reparatie afdeling.
Ook kunnen wij demo materialen ter beschikking stellen. Eerst testen, dan evalueren, en dan pas aanschaffen.
Kwaliteit en service, met kennis van de AV markt, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

Maak een afspraak
1