Header Foto Strand Binnen

Strand Binnen

STRAND BINNEN BREDA

Strand Binnen is een uniek verzamelpunt van uitjes, sporten, eten en drinken in een sfeervolle omgeving. Een indoor Strand midden in Breda, prachtig gelegen aan de singel en op steenworp afstand van het gezellige centrum.

 
Strand Binnen is gevestigd in het Leisure Parc aan de Tramsingel 48. Hier is de voormalig Renault dealer omgebouwd tot verzamelpand voor vrijetijdsbesteders. De voormalig autowerkplaats van maar liefst 1.100 m2 is het decor van een sfeervol strand met echt zand en een gezellige strandbar in het midden van de ruimte. Naast het strand bieden de oude magazijnen en overige ruimtes plaats aan groepen voor diners, vergaderingen, presentaties en activiteiten in besloten, zandvrije ruimtes.
 
De enorme deuren die het pand heeft, kunnen tot aan het 7 meter hoge dak open, zodat je zelfs bij lekker weer ook kunt uitwaaien op het indoor strand. En als de zon ook buiten schijnt geniet je van een lekker hapje en drankje buiten, op het terras.
 

Openingstijden

Bij Strand Binnen kun je 365 dagen per jaar terecht voor een zonnig uitje. We organiseren activiteiten van maandag t/m zondag van 10:00 tot 23:00 uur. We zijn echter alleen open als er ook activiteiten geboekt staan. Op de woensdagmiddag zijn we altijd geopend voor kinderfeestjes.
 

Activiteiten

Strand Binnen organiseert uiteenlopende uitjes voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, sportteams, kinderfeestjes, familiedagen en vriendengroepen. De uitjes zijn te boeken van 8 tot 500 personen. De unieke strandsfeer geeft onze bezoekers de beleving van een outdoor activiteit, met de zekerheid van goed weer. Zo valt een dagje uit nooit in het water. Omdat we jullie dag graag zo goed mogelijk voorbereiden, dienen alle uitjes te worden gereserveerd.
 

Sporten

Even lekker een uurtje sportief bezig zijn? Huur een beachvolleybalveld, speel beachtennis of beachsoccer op ons indoor strand. De beachvelden zijn maximaal 3 dagen van te voren telefonisch te reserveren via 076 76 76 002. We beschikken over kleedruimtes en kledinglockers. Er zijn bij Strand Binnen geen douche mogelijkheden.
 

Eten & Drinken

Naast een gezellige activiteit is er bij Strand Binnen altijd ruimte voor een hapje en/of drankje. Een gezonde lunch, een gezellig borrelarrangement of onze populaire strand BBQ's zorgen voor een heerlijke, complete dag. Na het sporten drink je natuurlijk nog een lekker drankje aan de bar of op het terras. Om de lunches, borrels en diners zo goed mogelijk voor u voor te bereiden dienen deze te worden gereserveerd. Een hapje, drankje of een lekkere tosti is uiteraard ook zonder reservering verkrijgbaar.
 

Beleving

Naast het strand, de palmbomen en de barbeque kunt u ok genieten van een tropische sound. RSL & Partners BV kreeg de opdracht om in deze voormalige auto garage werkplaats een omroepinstallatie te installeren met diverse zones voor het omroepen op de verschillende speelvelden. Met het budget van een omroepinstallatie hebben wij toch een leuke pro audio installatie weten te installeren in deze hal van maar liefst zo'n 1.100m2 waar een leuk feestje mee gegeven kan worden! Onderaan treft u een overzicht van de gebruikte artikelen in de grote hal. 
Voor de 2e kleinere hal is er gekozen voor 4 actieve speakers, dit zodat als deze hal niet in gebruik is de ondernemers de actieve speakers eventueel buiten op statief kan gebruiken bij mooi weer voor bijv. bij de barbeque op UW groepsactiviteit!
 

Apparatuur

Hier treft u een overzicht van de gebruikte materialen:
 

Grote Hal
10x Boxxline Passieve Houten 15inch speaker 600W
  2x H318 19inch kast 18HE (onder de bar)
  1x Newhank Roommate (zone mixer) 
  1x Boxxline BCDUST-SD (CD/USB/SD/Radio Mediaplayer)
  1x 4 Kanaals draadloze microfoon systeem
  2x Peavey PV3800 versterker
  1x Samson S2000 versterker

Kleine hal / buiten
 4x Master Audio E15A250 (12inch kunststof actieve speaker)
 1x Boxxline MIXPRO4 (mixer 4ch. incl. USB/SD player)
 
Voor meer informatie over Strand Binnen kijk op: www.strandbinnen.nl
of like Strand Binnen op Facebook en volg hen op de voet: